divendres, 20 de març del 2020

Formació durant el confinament



El departament de RRHH ha enviat una convocatòria per fer formació online durant les properes setmanes i des de diverses plataformes. Així podrem treure partit de les hores que passem a casa confinats i els dies no se’ns faran tan llargs, en aquest moment tan excepcional que estem vivint. 

Pensem que la formació és essencial per tenir un servei professional i eficaç. I aquest moment ens dóna la oportunitat de fer cursos que ens ajudin a millorar el nostre perfil professional. 

Per aquesta raó, un animem a triar el curs que millor s'adapti a les vostres necessitats i li comuniqueu al vostre Cap de Servei, tan aviat com sigui possible, doncs el termini per sol·licitar la formació finalitza aquest diumenge 22 de març. 

Volem deixar constància que tenim molt present que molts treballadors no queden inclosos en la oferta de cursos, donat que les formacions que necessiten són de caràcter presencial. Esperem, i animem a Recursos Humans, que ampliï aquesta oferta tan bon punt sigui possible. 

Així doncs, feu una ullada al correu electrònic que us va enviar el vostre Cap de Servei, on trobareu la llista de cursos per triar. 

Per facilitar-vos les coses, us hem preparat una guia ràpida de consulta en cas que tingueu algun dubte. Esperem que us serveixi d'ajuda! 

Cuidem-nos molt i aprofitem per formar-nos en els propers dies! 

Guia ràpida per fer peticions de formació online: 

1. Quants cursos de formació puc demanar: 
Es pot demanar 1 curs per persona. 

2. El curs pot ser de qualsevol temàtica: 
No, el curs s'ha d'adaptar a les necessitats del teu lloc de treball. 

3. A qui li he demanar el curs que vull fer: 
Al teu Cap de Servei. 

4. Quin termini de temps tinc per comunicar al Cap de Servei el curs que demano: 
Tens fins el diumenge 22 de març. 

5. Quina és l'oferta de cursos no presencials: 
Hi podeu trobar cursos d'ofimàtica, habilitats de management, idiomes, internet i eines col·laboratives... 

Hi podeu trobar cursos d'idiomes, com crear presentacions efectives, comunicació intercultural, confecció de memòries de gestió, contractes del sector públic, llei de procediment administratiu, eines d'educació mediambiental, gestió del temps, habilitats comunicatives, trucs per ser més productius, tècniques de mediació i gestió de conflictes... 

- Global Formació (document adjunt que us haurà en viat el Cap de Servei) 
Hi podreu trobar cursos d'habilitats, gestió i direcció de Recursos Humans, idiomes, ofimàtica professional, prevenció de riscos. 

- Altres formacions
Federació de municipis: Ofereix jornades i seminaris online de diferents temàtiques on podeu visionar les videoconferències. 

6. Si conec d'algun altre curs online que pugui ser interessant i no està al llistat que puc fer: 
Comunica-li al teu Cap de Servei i ell farà la consulta a RH perquè estudiïn la teva proposta i la possibilitat de realitzar-lo.