QUI SOMPresentació

Som un grup de treballadores i treballadors municipals que entenem que el moment polític i social que estem vivint en el nostre país necessita també el recolzament del món sindical. Al no sentir-nos representades pels sindicats que actualment tenen representació al nostre Ajuntament vam plantejar-nos la possibilitat d’entrar, nosaltres, al món sindical amb la idea de defensar els drets laborals i socials des d’una nova manera de fer i d’actuar.


Després de valorar diferents opcions, vam contactar amb la Intersindical-CSC a través d’alguns afiliats que ja hi havia a l’Ajuntament. Vam reunir-nos amb les seves representants, vam estudiar els seus estatuts i en constatar que recollien aquells valors que nosaltres buscàvem (sindicat no lligat a cap partit polític ni a cap sindicat estatal, sindicat català, independentista, laic, democràtic, participatiu i de classe) vam decidir crear una nova secció sindical al nostre Ajuntament.


A mitjans d’abril de 2018 vam constituir oficialment la secció sindical i, des de llavors, hem estat treballant per establir els que seran els nostres principis bàsics, el codi ètic, la publicació del blog i la presentació pública a la resta de treballadores i treballadors de la nostra organització, el dia 15 de juny de 2018.