dimarts, 2 d’abril del 2019

Sobre la Jornada d'Innovació Pública

El passat dijous uns 100 treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vam respondre a la convocatòria feta per Recursos Humans i vam acudir a la Jornada d’Innovació Pública celebrada a Neapolis.


Des de la Intersindical-CSC donem suport a qualsevol iniciativa que serveixi per cohesionar el col·lectiu de treballadors i treballadores, que ens ajudi a sentir que formem part de l’organització i que podem presentar propostes per millorar aspectes laborals i estructurals de l'empresa on treballem.



Més enllà d’aquest fet, ens agradaria que les propostes que vam elaborar tots els participants dels diferents grups de treball no caiguin en l’oblit i s'implementin en la dinàmica laboral. És per això que vetllarem i insistirem per tal que aquesta iniciativa tingui continuïtat i perquè els resultats siguin visibles en el nostre dia a dia i no passi com en edicions anteriors.
Entre tots i totes hem de construir una administració millor, més àgil i eficient i que garanteixi a la ciutadania un servei públic de qualitat.

Finalment volem felicitar els companys i companyes de Recursos Humans per l’organització de la Jornada.