dimecres, 10 d’octubre del 2018

Ens vols conèixer? fes-hi una ullada!

Fa uns dies et presentàvem les llistes de candidats i candidates a les properes eleccions sindicals de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Ara pots conèixer una mica millor qui hi ha darrera d'aquells noms i també a alguns dels treballadors i treballadores que ens donen suport.
En els propers dies ells mateixos s'aniran presentant.

Mirem qui tenim avui!


Pere Batlle Cordon, número 2 de la llista de funcionaris

Vaig estudiar batxillerat i treballo al Departament de Serveis Viaris, on participo en la gestió de les platges.

Em presento a les llistes de la Intersindical perquè es tracta d’un sindicat independentista amb una manera de fer transparent, lògica, segons el meu punt de vista, i que treballa per tots els treballadors de l’ajuntament, contemplant tots els col·lectius i totes les categories. Un apunt molt important és que tots els membres que formem la Intersindical som molt diversos entre nosaltres, però m’inspiren molta confiança. 



Pere Renyer, número 7 de la llista de funcionaris

Sóc Llicenciat en Humanitats i tinc un Màster en Arqueologia Prehistòrica per la UAB. Treballo com a Tècnic de Grau Mig a l'Oficina de Gestió Tributària, on es gestionen els diferents impostos i taxes municipals.

Vaig a les llistes de la Intersindical CSC perquè vull un sindicat que defensi i es comprometi amb el país.





Eva Solichero, simpatitzant.

Sóc Tècnica de senyalització al Departament de Serveis Viaris.

Estic molt il·lusionada amb el naixement d’ aquest sindicat, un espai obert, just  i renovable des d’on s’exigirà transparència i igualtat.

Canviem el  sèpia  pel  violeta i el groc!