dimarts, 24 de gener del 2023

ELECCIONS SINDICALS 2022: Els Resultats


En primer lloc agrair-vos a tots la participació a les darreres eleccions sindicals, especialment a les persones que formaven les meses dels tres col·legis electorals, també les companyes del Servei de Gestió del Talent i les Persones que han col·laborat en tot moment pel bon funcionament del procés electoral i, sobretot, a tots als que us vau acostar a votar al Saló de Plens del nostres ajuntament. Sense vosaltres no hauria estat possible una participació del 76%.

Amb els vostres vots heu escollit una delegada i dos delegats de La Inter a la Junta de Personal:

MARGA CARBONELL PUJOL

JORDI FORGAS MASSO

TON ROURE RIPOLL

I dos delegades i dos delegats més al Comitè d’Empresa:

PAU JASANADA MASSANA

SUSANNA GARCIA PRIETO

ALEU PONS ALBA

ROSA HERRAIZ GUARDIA

La Intersindical es consolida com a segona força sindical a l’ajuntament, aconseguint per primer cop un delegat al col·legi d’especialistes i oficis. Aquests resultats inclouen una validació al nostre sistema de representació sindical, que va més enllà dels delegats i delegades, per aquest motiu volem comptar amb tu ara més que mai.

Us adjuntem un resum dels resultats i la comparativa amb els de fa 4 anys. A La Intersindical continuarem treballant amb transparència pels drets de totes les persones treballadores de l’Ajuntament.

Per acabar, volem reconèixer la feina feta per les delegades i delegats que ens han representat aquests darrers quatre anys.