divendres, 15 de juliol del 2022

VACANTS ESTRUCTURALS PER CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA

Les delegades i delegats de la Secció Sindical de La Intersindical no hem signat l'acord de MGN sobre places estructurals vacants.

Ens donem per informats d'una relació de places creades a les successives Ofertes Públiques d'Ocupació dels darrers anys (2020-2021-2022).

No signem aquesta proposta perquè no ha sorgit d'un anàlisi de la Valoració de llocs de treball ni de la RLT i no reflecteix les necessitats actuals ni d'un futur immediat de cada servei.

No signem perquè la Intersindical ha demanat sempre que les noves places surtin primer en promoció interna (com queda recollit al Conveni) per afavorir la carrera professional de les persones que treballem a l'ajuntament.

No signem perquè entre els acord i compromisos a que es va arribar amb l'empresa l'any 2021 hi havia el de planificar la futura oferta pública d'acord amb un organigrama i les necessitats dels diferents serveis i regidories. Aquesta negociació no s'ha produït, incomplint aquell acord en aquest i altres punts, motiu pel qual no podem donar credibilitat a la voluntat expressada per l'empresa de voler executar aquestes convocatòries abans de finalitzar l'any, quan ja  sap que no podrà complir-ho.

Per tots aquest motius ens donem per informats de la voluntat que té empresa pel que fa a la OPO, però només això. Gràcies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada