dijous, 8 d’octubre del 2020

Resultats oposicions i formació de la Intersindical

Aquest passat cap de setmana s’ha fet públic el resultat del concurs oposició d’11 places d'auxiliar administratiu/va al nostre Ajuntament. En primer lloc l’enhorabona al totes les persones participants, les que han superat les proves i formaran part de la borsa de treball i especialment a les 11 que sereu nomenades funcionaries d’aquesta casa.

També volem reconèixer l’esforç que va significar pel servei de Recursos Humans gestionar aquesta convocatòria, amb més de 300 aspirants, les restriccions que implica la COVID-19 en un procés com aquest i la dedicació de fer la major part de les proves en cap de setmana.

La nostra secció sindical, juntament amb el servei de formació de la Intersindical-CSC, va oferir un curs en línia per tal de preparar el temari de les proves d’aquest procés selectiu. Es van inscriure al curs 17 persones. D’aquestes un 80% va superar la prova de coneixements generals i un 50% la de coneixements específics. Tres participats al curs han aconseguit plaça en aquesta convocatòria i unes altres 5 han quedat en borsa de treball.

Seguirem treballant per oferir cursos de formació adaptats a les places que convoqui el nostre Ajuntament, millorant la formació amb les aportacions que ens han fet els participants.