dilluns, 29 de juny del 2020

Davant de la Covid-19: República, Treball i Justícia Social

Les unions territorials de la Intersindical-CSC d'arreu del país es mobilitzen de manera coordinada dimecres 1 de juliol per posar de manifest el posicionament del sindicat davant la lluita contra la Covid-19, sota el lema "Davant de la Covid-19: República, Treball i Justícia Social".

Des de la Intersindical-CSC es considera que l'actual mercat de treball, en el qual hem perdut gairebé tots els referents de classe i on ens veiem abocades i abocats als capricis de l’economia ultraliberal, una pandèmia com la que estem patint per COVID-19 és quelcom que encara ens afegeix més pressió personal i social. Els treballadors i treballadores volem vides dignes mentre altres volen acumular més i més riquesa.

Per això proposem un repartiment de feina per lluitar contra la destrucció de llocs de treball i que no es recuperaran, és imprescindible establir un salari mínim català de 1.300 €, la lluita i recuperació dels drets socials i laborals enfortint el sindicalisme republicà i de classe, entre d'altres propostes.

Llegiu el manifest de la mobilització.