dilluns, 11 de maig del 2020

Reobertura dels serveis

Avui, 11 de maig de 2020, es reobren els servis municipals que havien estat tancats des del 16 de març. Serà una reobertura parcial, inici d’un retorn esglaonat i per fases.



Durant aquestes setmanes hem aprés a treballar des de casa, no hagués estat possible sense l’ajuda dels companys del servei de Tecnologies de la Informació i la Comunicació.


Tampoc hem d’oblidar tots aquells serveis que s’han mantingut actius, al carrer o en serveis a les persones. Mentre la majoria ens tancàvem en la seguretat de casa nostra, aquests col·lectius arriscaven la seva salut davant d’una malaltia que encara no sabem com curar.

Ara ens toca a la resta treballar per un retorn segur, extremant les mesures higièniques, d’acord amb els protocols i la planificació del Servei de Prevenció de Riscos Laborals.

Aquest retorn però no serà per a tornar on estàvem abans, ara cal prioritzar el teletreball, dotant els treballadors de les eines i mecanismes necessaris. També hem de consolidar el canvi de model en l’atenció al ciutadà, prioritzant les tramitacions online i l’atenció telemàtica i telefònica.

És ara el moment de posar-nos a treballar per aquests objectius, aprofitem el que hem aprés per a millorar, trobem noves formes de treballar que permetin conciliar la via laboral i personal, i sobretot vetllem per la salut de tots i totes amb una correcta higiene i desinfecció del nostre entorn de treball i els espai compartits.

Per part nostre volem compartir una sèrie de vídeos sobre prevenció de riscos laborals del teletreball, juntament amb el cartell Mesures Bàsiques de Prevenció al centre de treball.









Cap comentari: