divendres, 3 d’abril del 2020

Curs de preparació d'oposicions Auxiliar Administratiu Ajuntament de Vilanova



Aprofitant l'oferta formativa de la Intersindical-CSC, la nostra secció sindical ha demanat una formació online específica per a la preparació de les oposicions d'auxiliars administratius del nostre ajuntament, adaptat al temari de la convocatòria de places, ja que properament es convocaran 11 places d'oferta pública.




El curs de preparació d’oposicions auxiliar administratiu inclou: 
  • Temari: Adaptat a les bases específiques de les convocatòries del concurs-oposició lliure de places d’auxiliar administratiu/va, escala d’administració general, subescala auxiliar, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 20 temes.
  • Nombre d’hores: 36 hores (10 setmanes)
  • Característiques del curs:
    • Materials teòrics inclosos
    • Fòrums de consultes
    • Preparació del test i indicacions per desenvolupar la prova de coneixements específics (segon i tercer exercici)

Preu/alumne: 190 euros/llicència
Nombre d’alumnes: Es requerix un número mínim 10 alumnes per ofertar el curs.

Incripcions: Poseu-vos en contacte la secció al correu: intersindical-csc@vilanova.cat indicant les dades bàsiques per poder gestionar la incorporació a la plataforma virtual
d’aprenentatge (noms i cognoms i correu electrònic de contacte).


L'oferta formativa de la Intersindical-CSC es caracteritza per ser:

- Virtual i accessible des de diversos dispositius

- El nostre equip de formadors i formadores són personal públic de diverses administracions que coneixen les matèries des d’una vessant docent, però també des d’una vessant pràctica i aplicada a la realitat de l’administració pública. Tot el nostre equip de formadors, també, són professorat associat de diverses universitats catalanes.

-Tutorització i acompanyament, tant rellevant són els continguts com poder comptar amb un suport que acompanyi en el procés d’aprenentatge.

Recursos elaborats pel propi equip de formadors, accessibles i descarregables lliurement.

- Metodologia i recursos dissenyats pel nostre equip pedagògic professional amb experiència en diversos centres de formació.

- Experiència, més de 10 anys de formació presencial i virtual ens acompanyen, amb més de 2000 alumnes, empleats públics de diverses administracions públiques catalanes. Tota la nostra oferta està pensada per empleats públic i per a empleats públics, centrant-nos en aportar valor públic a la ciutadania.



Si esteu pensant en presentar-vos a la propera convocatòria d'auxiliars administratius, aquest és el vostre curs!