dijous, 31 d’octubre del 2019

Calendari laboral 2020

Ahir, 30 d’octubre, va tenir lloc una Mesa de Negociació on es van tractar diversos temes. Un d'ells va ser el calendari laboral de l'any 2020. Sobre aquest tema es va decidir el següent:


· Es va aprovar per unanimitat la proposta de la Intersindical-CSC de fixar l’1 d’octubre del 2020 com un dels dies d’excés de còmput. Els altres dies d’excés de còmput fixats seran el 24 de febrer (dilluns de Carnaval) i el 7 de desembre (per aprofitar el pont amb el dia 8). Els dies de conveni fixats seran el 9 d’abril (Dijous Sant), el 24 de desembre (Nit de Nadal) i el 31 de desembre (Cap d'Any).

· La Intersindical-CSC va proposar que el 12 d’octubre del 2020 sigui laborable per a totes aquelles treballadores que ho desitgin. La direcció de l’empresa es va comprometre a buscar la manera més adient de fer-ho.

· Pel que fa als 3 dies de vacances addicionals per antiguitat (per a treballadores amb més d’un any d’antiguitat), es va determinar que en el moment en que compleixin un any de servei poden gaudir íntegrament d’aquests 3 dies. És important que si no els veieu reflectits en la vostra fitxa ho reclameu a Recursos Humans.