dilluns, 22 d’octubre del 2018

Ens vols conèixer? fes-hi una ullada! 5a part


I anem estirant de la corda! T'oferim més informació sobre les persones que ens acompanyen a les llistes!


Mercè Duran Esteva, número 13 de la llista de funcionàries 

Vaig estudiar comerç i soc llicenciada en geografia i història.  Fa 38 anys que treballo a l’ajuntament de VNG, bona part d’aquests anys a la Regidoria d’Educació.

Entenc l’educació com el camí per a millorar la societat, el coneixement i la informació que fa les persones lliures i amb sentit crític.

Aposto per la Intersindical-CSC perquè de ben segur ens facilitarà aquest camí.



Ton Roure Ripoll, número 3 de la llista de funcionaris/es

Soc arquitecte tècnic, coordinador de seguretat i salut. Treballo al departament d'obres públiques (Servei de coordinació i seguiment integral).

Els motius que m'han dut a participar són per una banda el fet de veure gent nova i amb molta il·lusió, com jo, volent fer sindicalisme i donar-ho tot per la resta de companyes i companys.

Per altra banda, recollir els més de 20 anys d'experiència de la Intersindical-CSC per formar un nou projecte sindical a l'Ajuntament. Un sindicat capaç d'aturar un país serà capaç de representar-nos.

Un sindicat català per Catalunya; sense equidistàncies ni necessitats de nedar i guardar la roba.

Vull una representació compromesa amb Catalunya, oberta a tots els treballadors i totes les treballadores, compartida amb els altres sindicats, exigent amb el Govern i transparent amb la gestió.


Marga Carbonell Pujol, número 4 de la llista de funcionàries


Vaig estudiar Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona. L’any 2003 vaig entrar a treballar a l’Ajuntament com a directora de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. Després vaig treballar uns anys a Cultura, vaig estar a Serveis Generals i, més tard, a RSC (intentant desplegar la Llei de transparència al nostre Ajuntament). Actualment treballo al Servei TIC en l’àmbit de la implementació de l’administració electrònica.

Aquests canvis de lloc de treball m’han permès tenir una visió força global de les diferències laborals que, malgrat totes treballar en la mateixa empresa: l’Ajuntament, hi ha segons el departament on s’estigui, el cap que es tingui, el sindicat a que s’estigui afiliada.

M’he animat a participar a les llistes de la Intersindical-CSC perquè considero que el moment històric que estem vivint ha d’entrar també en el món laboral per impulsar, des d’aquí, els valors republicans. Ens cal una mirada més transparent, igualitària i justa a les relacions i condicions laborals de les persones que treballem als diferents serveis de l’Ajuntament.

Cap comentari: