dijous, 25 de febrer del 2021

l’Assemblea de la Unió Territorial Penedès-Garraf

Fa un any, els poc més de 250 afiliats i afiliades a la Intersindical de les comarques de l'Alt i Baix Penedès i el Garraf vam constituir la Unió Territorial del sindicat a les nostres comarques.

Ha passat un any en unes circumstàncies molt especials que ens ha servit per crear i consolidar una estructura del sindicat al nostre territori. Trobem que ara cal fer balanç, cal donar la paraula a l'afiliació per prendre notes de coses a millorar i projectar nova activitat de cara al futur immediat.

És per això que et convidem coma afiliada o afiliat a l'Assemblea de la Unió Territorial Penedès-Garraf el dissabte 27 de febrer a les 17 h, amb el següent ordre del dia, que haurà de ser de manera telemàtica per les restriccions per la pandèmia:

    1. Benvinguda

    2. Balanç de la Unió Territorial del 2020

    3. Altes i Baixes del Secretariat

    4. Informació sobre Delegades/ts i Afiliades/ts

    5. Projectes i activitats

    6. Torn obert de paraules i suggeriments


El Secretariat de la Unió Territorial quedem a la teva disposició per prendre nota de qualsevol suggeriment previ. Volem una Unió Territorial participativa i oberta.

Et demanem si us plau, si saps que assistiràs, que ens confirmis la teva assistència per tenir una previsió orientativa.

Gràcies.

Salut!



Jos Ant Valverde Ramírez

Secretari de Comunicació de la Unió Territorial Penedès Garraf



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada