dijous, 4 d’abril del 2019

Vols saber què fem amb les nostres hores sindicals?

Des de la constitució de la nostra secció sindical ens vam posar com a objectiu prioritari la transparència en l’ús de les nostres hores sindicals, publicant periòdicament en què les invertim i com.

Amb aquest compromís, portem treballant des de finals de l'any passat per trobar una manera simple i senzilla de fer un control d'hores per a tots els que treballem per a la secció: delegats/des, LOLS i membres de la secció sindical, i alhora que ens permetés comunicar-ho de manera entenedora al nostre blog.

La tasca de trobar un sistema per realitzar aquest control d'hores ha estat complicada i per això no és fins ara que hem estat en condicions de publicar-les. Penseu que el nostre compromís no es limita a les hores sindicals que ens corresponen per conveni, si també a les hores personals del nostre temps lliure que dediquem a la secció i que volem constin també per posar en valor l'esforç que significa tirar endavant una secció com la nostra.

El 15 de novembre de 2018, al nostre blog us informàvem de com es distribuïen les hores segons els representats obtinguts a les eleccions, us facilitem l'enllaç per si ho voleu  consultar: https://www.intersindicalvilanova.cat/search?q=hores+sindicals

Com funciona el nostre control d'hores?

Cada membre de la secció cada mes ha d'omplir un formulari online individual per informar del dia, hores, tipus d'hora, i motiu pel que les fa, entre d'altres. 

Hem creat una nomenclatura per a cada tipus d'hora, i tot plegat permet al nostre equip de gestió recopilar les dades facilitades pels membres cada mes, i fer un recull mensual de la totalitat d'hores invertides. 



Tipus d’hores
Mensuals
Anuals

HS = Hores sindicals
210
2.520

HA = Hores assemblees per conveni
-
15

HD = Hores sindicals per conveni (*)
220
1.320

HL = Hores laborals, incloses en horari laboral
-
-

HP = Hores personals, fóra d'horari laboral
-
-

TOTAL
430
3.855
Taula tipus d'hores

Encara estem fent alguns ajustaments i perfeccionant el sistema, però ja estem en disposició de fer-vos arribar les nostres hores dels mesos de gener i febrer 2019.

Com les publicarem?

A partir d'ara, un cop al mes publicarem al nostre blog el control d'hores realitzades en format pdf perquè les pugueu consultar i descarregar. 

A continuació us deixem els enllaços on podreu consultar les dels mesos de gener i febrer 2019:



Tan aviat tinguem les del març us les farem arribar, i esperem posar-nos al dia en breu amb la seva publicació regular.