dimarts, 6 de novembre del 2018

Comparativa eleccions sindicals 2014-2018


Una setmana després de les eleccions sindicals del passat dimarts, i ja treballant de valent en el dia a dia de la secció amb una agenda ja bastant omplerta aquesta setmana de reunions de treball, hem volgut fer un recull de dades dels resultats i comparar-les amb les eleccions del 2014 per a que estigueu informats. A continuació us les detallem...


Participació 

Com podreu comprovar l'index de participació al nostre Ajuntament és sempre molt elevat, en aquestes passades eleccions ha estat d'un 79,04%, un 1% per sota de les de l'any 2014, però que demostra l'alt grau de confiança i voluntat democràtica de tots els treballadors i treballadores. 



Nombre de delegats i delegades

Aquest any la Intersindical-CSC ha aparegut al panorama sindical de l'Ajuntament de Vilanova i ha aconseguit un 33,25% dels 415 vots vàlids a les dues meses a les que es presentava (funcionaris i laborals tècnics i administratius) i ha estat la segona força més votada en aquestes eleccions, tot i no presentar candidatura a la mesa de laborals específics i personal d'oficis, aconseguint el 28% de la totalitat dels vots emesos a totes les meses.

     Any 2018

  • Total vots: 493
  • Delegats/des escollits: 26


     Any 2014:

  • Total vots: 417
  • Delegats/des escollits: 22